Ylirum Tempranillo La Mancha 2016

109,00 DKK

75 cl

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Køb denne dejlige rødvin med masser af frugt og fylde!

⭐⭐⭐⭐⭐ Erik Mortensen
Guldmedalje: Berliner Wein Trophy
Guldmedalje: Gilbert & Gaillard

Denne vin er frugtrig, besidder middel fylde og kan med fordel serveres til julemaden.

I Spanien kan de bare det der med at producere saftige og fyldige rødvine. Familien Mateos de la Higuera i La Mancha er ingen undtagelse. Den er et ualmindeligt rart bekendtskab, hvor du ikke skal koncentrere dig om ret meget andet end ikke at få drukket flasken for hurtigt.

Erik Mortensen kalder vinen “Kælen og saftig” og giver den 5 store stjerner!

Det dufter af brombær, blåbær og hybenroser og smager af saftig sødmefuld frugt, ingen generende tannin, men blot ren velkrydret nydelse i eftersmagen. En dejlig vin at servere for den uventede gæst på en hverdagsaften.

Vinen har vundet den store Guldmedalje ved både Berliner Wein Trophy og Gilbert & Gaillard. Det beviser kvaliteten af denne vin.

Familien Mateos de la Higuera har arbejdet med vin i over 60 år, de besidder i dag 85 hektar i La Mancha og Tierra de Castilla. Det er primært klassiske spanske druer som Tempranillo, Airen og Macabeo der dyrkes på firmaets marker.

Gennem de seneste år har familien investeret i moderne produktionsudstyr, så de nu kan styre gæringstemperaturer og arbejde med en renhed og hygiejne, som i den grad har givet vinene et kvalitetsløft. Alle husets vine er produceret med minimalt brug af kunstgødning og sprøjtemidler.

FAKTA

Druer Tempranillo
Vingård Mateos de la Higuera
Område La Mancha
Land Spanien
Årgang 2016
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 2 år frem