u’Cucci Susumaniello 2015

179,00 DKK

75 cl

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Årets brag af en italiensk bamsevin med 95 point – Ugens bedste køb!

95 point: Baregomad
92 point: Ekstrabladet
4,0 stjerner: Vivino
⭐⭐⭐⭐⭐ Vinavisen

“Stor. Større. Størst. Tagaro u’Cucci Susumaniello 2015 er uden tvivl en af de bedste Susumaniello-vine jeg har prøvesmagt gennem årene.” -Thomas Udbye, Barego’mad

Syditaliensk charme møder norditaliensk finesse!

“Blandt top 5% af alle vine i verden” -Vivino

Thomas Rydberg, vinanmelder på Ekstrabladet, har kåret denne dejlge vine til “UGENS BEDSTE KØB” i uge 46/2019.

Denne u’Cucci Susumaniello fra Tagaro er i 2015-årgangen en dejligt blød og imødekommende vinoplevelse.

Her er både umiddelbar drikkeglæde og et interessant spændingsfelt imellem sødme, frugtsyre og flere smagslag. Den kan sagtens serveres og drikkes med velbehag med det samme – men prøv også at lige give den noget luft. Det får den til at åbne op for et bekendtskab med flere nuancer i.

2015 var et suverænt godt vinår i Italien. Druerne fik så meget sol de kunne suge og vinmageren fik det bedste udgangspunkt for arbejdet i kælderen. Resultatet blev fuldmoden vin med fuld volumen på smag og kompleksitet.

Tagaro – u’Cucci Susumaniello 2015 er en varm og lækker vin, der egner sig fortrinligt til et måltid med enkle, men gode råvarer. I grillhalvåret vil den være et topmatch til grillet kød og i de kolde måneder kan den løfte stegen med stegeskorpe til nye højder.

“God kvalitet for pengene. Lignende vine koster normalt 39% mere.” -Vivino

Vinen kommer fra vingården Tagaro, som er beliggende Puglia. Hos Tagaro er hel families lidenskab for vin smeltet sammen med tre generationers ekspertise.

Når historie møder tradition og oplevelse, er resultatet de sofistikerede, elegante og gane-blændende vine, som Tagaro er kendt for.

FAKTA

Druer Susumaniello
Vingård Tagaro
Område Puglia
Land Italien
Årgang 2015
Alkohol 14%
Drikkes bedst Nu og 4-5 år frem
Lagring 12 måneder på barriques