fbpx

Gratis forsendelse ved køb fra 499 kr 

Stay Espresso Martini Shot 16,4 %

Tilbud

117,00 DKK 79,00 DKK

Stay Espresso Martini Shot 16,4 % er en flaske, som indeholder 70 gode cl til enhver lejlighed.

70 cl, stykpris

Ikke på lager

Beskrivelse

Stay Espresso Martini Shot

En af de mest hotte drinks i nattelivet ! Der er tale om Stay Espresso Martini Shot 16,4 %, der er en flaske, som indeholder 70 gode cl til enhver lejlighed. Skal der være fest, så lad der være fest !

Espresso Martini laves typisk af vodka, kaffelikør og espresso. STAY Espresso Martini er færdigblandet, hvilket sikrer en ensartet og dejlig smag.

Produktet hældes direkte fra flasken i et shotglas og drikkes som shot.

Den kan også shakes med is. Herefter sies den i et glas uden isterninger. Dette giver en cremet, sød og lækker Espresso Martini og koffeinen tilfører et energi-boost.

STAY Espresso Martini er baseret på Arabica kaffebønner, der er ristede til en mørk, lækker espresso med et naturligt indhold af koffein samt førsteklasses vodka.


English

Stay Espresso Martini Shot

One of the hottest drinks in the nightlife!

Espresso Martini is typically made from vodka, coffee liqueur and espresso. STAY Espresso Martini
is ready-mixed, which ensures a uniform and pleasant taste.

STAY Espresso Martini is poured directly from the bottle into a shot glass and drunk as a shot.

It can also be shaken with ice. Then it is said in a glass without ice cubes. this gives
a creamy, sweet and delicious Espresso Martini and the caffeine adds an energy boost.

STAY Espresso Martini is based on Arabica coffee beans roasted to a dark,
delicious espresso with a natural content of caffeine and first-class vodka.


Likør

Likør er betegnelsen for mange forskellige drinks, som du kan mixe til dine gæster. Her i vores webshop kan du købe dine produkter til den næste festlige lejlighed.

Jack Sparrow har sin rom, Ron Burgundy har sin skotsk, og du har sandsynligvis også din egen yndlings spiritus. Men hvor meget ved du om likør fra den magiske hylde bag baren?

Uanset om du er en whisky-kender eller bare en gin-entusiast, er det altid godt at holde et par mindre kendte fakta under dit bælte, for du ved aldrig, hvornår det rigtige  vil være nyttigt. Når alt kommer til alt, hvis du ikke kan lave et magisk trick, kan du lige så godt blænde dine drikkepartnere med din viden om godt humør.

Med det i tankerne er her nogle ting, du måske ikke ved om de mest populære typer spiritus.

Bourbon

I 1964 anerkendte den amerikanske kongres bourbon som et ” særpræg af USA .” Den amerikanske whisky får sit navn fra Bourbon County, Kentucky. Ironisk nok, til trods for at Kentucky producerer 95 procent af verdens bourbon, er der ingen af ​​dem i øjeblikket fremstillet i Bourbon County.

Brandy

Ordet brandy stammer fra det hollandske ord brandewijn, der oversættes til “brændevin.” Denne populære fordøjelse er skabt ved destillering af vin.

Gin

Selvom gin er blevet produceret i USA siden kolonitiden, var det ikke en meget populær spiritus indtil forbudstiden. Den lethed, hvormed det kunne fremstilles, og de relativt lave omkostninger, der var forbundet med at producere det, gjorde gin til en rigelig favorit på ulovlige barer.