Pussyfoot 2016

249,00 DKK

75 cl

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Suveræn australsk power-rødvin med 15% alkohol !

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Baregomad

Så har vi fundet en suveræn australsk power-rødvin med hele 15% alkohol til dig. Der er tale om en “Full value-for-money vin” til verdens laveste pris!

Sådan beskrives vinen af vinbloggen Baregomad.dk, som giver vinen hele 6/6 stjerner og 95 point: “Det kan godt være, at “Pussyfoot” betyder let-på-tå, men jeg har lyst til at hoppe op på bordet og danse “Riverdance”. Sikke en vin!”

I South Australia på vinstokke så ældgamle, at ingen rigtig kender alderen på dem, har vinmageren bogstaveligt talt sneget sig rundt og udvalgt kun de absolut allerbedste druer til “Pussyfoot”.

De flade sten på vinmarken ligger i lag og er gode for vindyrkningen, da de er med til at holde på både vand og varme. Hvad værre er, så er de også det ideelle gemmested for slanger!

Når vinmageren skal tilse sine vinstokke, foregår det derfor på alleryderste tåspids, og således har vinen fået sit navn, Pussyfoot, der bedst kan oversættes til noget i retning af at gå på listefod, så let som en lille killing.

Resultatet af hans anstrengelser er en meget fyldig vin med sødme, masser af frugt og en fint afstemt syre til at balancere det hele.

Køb nok af vinen og nyd udviklingen eller forkæl ganen med vinen præcis som den står lige nu.

FAKTA

Druer Syrah, Sangiovese og Cabernet Sauvignon
Område South Australia
Land Australien
Årgang 2016
Alkohol 15%
Drikkes bedst 2019-2026
Lagring 18 måneder på franske egetræsfade