Micheletti Daleo Bolgheri D.O.C. 2017

225,00 DKK

75 cl

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Testvinder: Topscorer fra den toscanske kyst

⭐⭐⭐⭐⭐ Berlingske
“Sjældent drikbar og prisfornuftig vin fra Bolgheri.” – Søren Frank, Berlingske

Denne fantastiske Micheletti Daleo Bolgheri D.O.C. 2012 blev ugens topscorer og testvinder i uge 6-2016 hos Søren Frank i Berlingskes vintest. Søren har lutter ros til vinen og kalder den en sjændent drikbar vin til en fornuftig pris. Vi kan tilbyde dig denne fantastiske vin til en særdeles god pris!

Vinen leder tankerne hen på kultvinene Sassicaia og Ornellaia, et par af de originale supertoscanere, som har gjort vine fra Bolgheri verdensberømte. Bolgheri vinene er generelt meget internationale i stilen. Mørke, fadprægede og særdeles modne i frugten – præcis som den amerikanske kritiker Robert Parker foretrækker det.

FAKTA

Druer 80% Cabernet-Sauvignon, 20% Merlot Affinamento
Vingård Micheletti Bolgheri
Område Bolgheri, Toscana
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 10 år frem

Yderligere information

Vinen

Denne Bolgheri vin har en smuk Intens rubinrød farve og dufter uimodståeligt af blåbær og frugt med aromaer af lakrids og lys vanille. Smagen er elegant og blød med en moden tannin og eftersmagen er vedholdende og en ren nydelse. Passer perfekt til oksekød, supper og frisk ost.

Vingården

Micheletti Bolgheri

Micheletti familien har ejet jorden bag vincantinen siden 1960 og i mange generationer har dyrkning af oliven og vin har været en karakteristisk del af gården. Vincantinen ledes af Micheletti Enio, hans kone Benucci Enrica, og sønnerne Maurizio og Moreno.

Anmeldelser

5 stjerner fra Berlingske
"Dejligt åben bordeaux-agtig cabernetnæse med solbær, grøn peberfrugt, cigarkasse og en del fad, som fordufter efter nogen tid i glasset. Dejlig frisk mund med nogen tannin." – Søren Frank