fbpx

Gratis forsendelse ved køb fra 499 kr 

Jarano Blanco Tequila 35 %

Tilbud

147,00 DKK 79,00 DKK

Dens krystallinske og lyse farver ophøjer essensen af agave med træk af citrus og en afbalanceret anelse sød smag.

70 cl, stykpris

Ikke på lager

Beskrivelse

Jarano Blanco Tequila 35 %

Produktet er lavet af et særligt udvalg af de bedste Tequilana blå Weber-agaver, fra højlandet i Jalisco og høstet efter 7-12 år, hvorefter der udvindes sukkerjuice (”mosto”) til en omhyggelig fermentering for at få den ideelle balance mellem aroma og smag. Til sidst destilleres der to gange i kobber-beholdere for at opnå en ekstraordinær smooth smag af 100% agave.

Dens krystallinske og lyse farver ophøjer essensen af agave med træk af citrus og en afbalanceret anelse sød smag med krydderier og frugter som citron og appelsin, der gør den til en vigtig del af den verdensberømte Margarita cocktail.

Jarana Blanco tequila kan nydes alene eller med isterninger


English

The product is made from a special selection of the best Tequilana blue Weber agaves, from the highlands of Jalisco and harvested after 7-12 years, after which sugar juice (“mosto”) is extracted for a careful fermentation to get the ideal balance between aroma and taste. Finally, it is distilled twice in copper containers to obtain an extraordinary smooth taste of 100% agave.

Its crystalline and bright colors elevate the essence of agave with hints of citrus and a balanced slightly sweet taste with spices and fruits like lemon and orange that make it an important part of the world-famous Margarita cocktail.

Jarana Blanco tequila can be enjoyed alone or with ice cubes


Tequila er en destilleret ånd lavet af Agave Weber Blue, blå agave eller Agave Azul og produceres kun i fem områder i Mexico: Jalisco (hvor 99% er lavet og hjemsted for byen,) samt Guanajuanto, Michoacan, Tamaulipas og Nayarit – disse er kendt som oprindelsesbetegnelsen Tequila (DOT) og anerkendt som sådan i mere end 40 lande.

Der er 166 forskellige agave-arter, hvoraf 125 findes i Mexico, men kun Weber Blue (opkaldt efter den tyske botaniker, der først klassificerede arten i 1905 på grund af den lille blå nuance af dets grønne løv) kan bruges til at fremstille produktet. Disse planter er særligt velegnede til de silikatrige, røde vulkanske jordarter i regionen omkring byen Tequila med mere end 300 millioner planter høstet der hvert år.

I Mexico er den mest traditionelle måde at drikke varen, pænt ved stuetemperatur uden frugtskiver eller salt. I nogle regioner er det populært at drikke lige store skud og sangrita (lidt blod på spansk) en typisk mexicansk drik lavet traditionelt med appelsinjuice, limesaft, granatæblejuice og varm chilisauce. Disse sippes skiftevis uden salt eller kalk.

Når det serveres pænt, kommer det oftest i et smalt 2 ounce skudglas kaldet caballito (lille hest).

En almindelig blandet drink, der forbruges i Jalisco, er en ‘Cantarito’, der er lavet med friskpresset appelsin, grapefrugt og limejuice med tequila, en knivspids salt og mousserende grapefrugtsoda. Blandingen serveres normalt i små ler kopper (Cantaritos) – en lille version af cántaro, der betyder kande.

I 2002 blev et officielt tequila-glas godkendt af Consejo Regulador del Tequila kaldet Ouverture Tequila-glas fremstillet af Riedel. Margarita-glasset, rimmet med salt eller sukker, er også meget udbredt til hele genren af ​​tequila-baserede drikkevarer.

Jarano Blanco Tequila