fbpx

Gratis forsendelse ved køb fra 499 kr !

Gratis forsendelse ved køb fra 499 kr 

Chili Skud Vindstyrke 12 - 20 %

117,00 DKK

Chili Skud Vindstyrke 12 er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

70 cl, stykpris

20 på lager

Antal  

Beskrivelse

Chili Skud Vindstyrke 12 – 20 %

Spiritus fra øverste hylde

CHILI SKUD Vindstyrke 12 er en ægte manddomsprøve!
Et shot lavet på vodka med en vild kombination af lakrids og den
stærke Carolina Reaper chili.
En smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Hjertet slår lidt hurtigere med en vindstyrke 12 og giver susen
for ørerne.
En ægte mundhest – hvor du for alvor vil blive sat på prøve.
CHILI SKUD drikkes ved stuetemperatur.
Omrystes før servering.
Produktet er prøvesmagt og godkendt af Chili Klaus.


English

Chili Skud Vindstyrke 12 – 20 %

Spirits from the top shelf

A few wild shots with an exciting taste of licorice and different strengths of chili.
Chili Shot Wind Strength 12 is a taste experience beyond the ordinary.

With a wind speed of 12, this chili shot can be enjoyed by anyone who loves one
warm taste.
Chili Shot Wind Strength 12 is a real test of manhood! A shot made on vodka with a wild combination of licorice and the strong Carolina Reaper chili.

The products are tested and approved by Chili Klaus.


Bitter

En bitter er traditionelt et alkoholisk præparat med aromastoffer, så slutresultatet er kendetegnet ved en bitter, sur eller bittersød smag.

Talrige mangeårige mærker af bitter blev oprindeligt udviklet som patentmedicin, men sælges nu som fordøjelsesstoffer, nogle gange med urtegenskaber og cocktailaromaer. Da cocktails hovedsageligt indeholder sure og søde smag, bruges bitter til at engagere en anden primær smagog derved afbalancere drikken og gøre den mere kompleks, hvilket giver den en mere komplet smagsprofil.

Ingredienser
De botaniske ingredienser, der anvendes til fremstilling af bitter, har historisk bestået af aromatiske urter, bark, rødder og / eller frugt for deres smag og medicinske egenskaber. Nogle af de mere almindelige ingredienser er cascarilla , cassia , gentian , appelsinskal og cinchona bark.

De fleste bitter indeholder både vand og alkohol, hvoraf sidstnævnte fungerer som et opløsningsmiddel til botaniske ekstrakter såvel som et konserveringsmiddel. Bitters alkoholstyrke varierer meget på tværs af mærker og stilarter.

Historie
Oprindelsen til bittere går tilbage til de gamle egyptere, der måske har infunderet medicinske urter i krukker vin.
Denne praksis blev videreudviklet i middelalderen , da tilgængeligheden af ​​destilleret alkohol faldt sammen med en renæssance inden for farmakognosi, hvilket muliggjorde mere koncentrerede urtebitter og tonicpræparater.
Mange af mærkerne og stilarterne i fordøjelsesbitter i dag afspejler urtemedicinske mave- og tonicpræparater, hvis rødder hævdes at kunne spores tilbage til renæssance- farmakopé og traditioner.

I det 19. århundrede var den britiske praksis med at tilføje urtebitter (brugt som forebyggende medicin) til kanarisk vin blevet uhyre populær i de tidligere amerikanske kolonier.