Biscardo Ripasso Valpolicella Superiore DOC 2017

145,00 DKK

75 cl

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Ripasso Guldvinder fra stjernevinmagere

Sølvmedalje: Mundus Vini
Guldmedalje: Decanter World Wine Awards
“Commended Wine”: International Wine Challenge

Vinen har vundet den eftertragtede guldmedalje på Decanter World Wine Awards. Derudover snuppede den også en sølvmedalje ved Mundus Vini, som er en stor international konkurrence for vine fra alle vinregioner. Her kan vi vitterlig tilbyde dig en vin som mange af de internationale anmeldere er helt vilde efter.

Vinen er lavet på den klassiske druesammensætning af Corvina, Molinara og Rondinella og smager også som en klassisk Ripasso skal smage. Den har en intens rubinrød farve og en karakteristisk bouquet med delikat parfume, der minder om bitter mandel. Smagen er tør og fløjlsagtig. Let bitter med en velafbalanceret krop. Dens struktur er stærk og rig af komplekse dufte og tanniner. Dette er bestemt en vin for dig, der elsker vine fra Valipolicella.

FAKTA

Druer 70% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella og 10% Croatina og Oseleta
Vingård Cantina MaBis
Område Valipolicella, Veneto
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 13,5%
Drikkes bedst Nu og 5 år frem

Yderligere information

Vinen

Vinen er lavet på et blend af 70% Corvina og Corvinone, 20% Rondinella og 10% Croatina og Oseleta og har en intens rubinrød farve og en karakteristisk bouquet med delikat parfume, der minder om bitter mandel. Smagen er tør og fløjlsagtig. Let bitter med en velafbalanceret krop. Dens struktur er stærk og rig af komplekse dufte og tanniner. Vinen skal serveres ved 16 ° -18 ° C og passer perfekt til vildtretter, rødt kød og modnet ost.

Vingården

Cantina MaBis

Biscardo familiens har en dybt rodfæstet historik i italiensk vin. Vingården blev grundlagt i 1878 af Terence Biscardo. I dag fører arvingerne, Maurizio og Martino Biscardo denne traditionelle italienske vincantine videre med samme strategi og passion som startede det hele, nemlig forskning, kvalitet og innovation – alle vigtige aspekter, som karakteriserer denne families produktion og ambition.

Anmeldelser

– Vundet guldmedaljen ved Decanter World Wine Awards

– Sølvmedalje ved Mundus Vini

– "Commended Wine" fra International Wine Challenge i 2014