Tilbud

Barbanera L’Opera 2017

125,00 DKK 99,00 DKK

75 cl

16 på lager

Varenummer (SKU): 0000 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Dette er årets bedste vinkup – Italiensk frugtbombe med 98 point.

Barbanera laver denne vidunderligt fløjlsbløde Barbanera L’Opera, som den italienske vinguru Luca Maroni tildeler vanvittige 98 ud af 99 mulige point.

Hvis du kender L’Opera fra tidligere årgange, så ved du, at den tilbyder uhørt stor value for money – og så i fald skal du glæde dig til den fantastiske 2017-årgang, som er en meget fyldig, frugtrig og imponerende opgradering ift. tidligere årgange!

Slå til før pallen er tom!

De danske anmeldere går også hvert år i selvsving over L’Opera, der fandt vej til listen over de 100 bedste vinkøb hos Thomas Rydberg, prædikater som “Godt køb!”“Usandsynligt meget vin til prisen” og meget, meget mere.

Den nye årgang – 2017 – som netop er landet, er en opdateret version, som afgjort er den stærkste udgave nogensinde.

Barbaneras L’Opera er en helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d’Avola. Blandingen giver lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker!

Smagen er helt uden skarpe kanter og kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset, og der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone – og mere til.

FAKTA

Druer Sangiovese, Primitivo, Nero d’Avola.
Vingård Barbanera
Område Toscana, Puglia og Sicilien
Land Italien
Årgang 2017
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 4 år frem

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbanera L’Opera 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *