fbpx

Gratis forsendelse ved køb fra 499 kr 

Barbanera L Opera 2019

Tilbud

112,00 DKK 89,00 DKK

Stykpris, 75 cl

Dette er årets bedste vinkup – Italiensk frugtbombe med 98 point.

Ikke på lager

Beskrivelse

Barbanera L Opera 2019

Årets Italienske Vinkup med 98/99 point !

98/99 point: Luca Maroni
⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Baregomad
⭐⭐⭐⭐⭐ Smag På Vin

Dette er årets bedste vinkup – Italiensk frugtbombe med 98 point.

Vores mest solgte vin til dato – Vores kunder knuselsker simpelthen denne skønne vin.

Barbanera laver denne vidunderligt fløjlsbløde Barbanera L’Opera, som den italienske vinguru Luca Maroni tildeler vanvittige 98 ud af 99 mulige point.

L’Opera tilbyder uhørt stor value for money med en meget fyldig, frugtrig og imponerende opgradering ift. tidligere årgange!

De danske anmeldere går hvert år i selvsving over L’Opera, der fandt vej til listen over de 100 bedste vinkøb hos Thomas Rydberg, prædikater som “Godt køb!”, “Usandsynligt meget vin til prisen” og meget, meget mere.

Barbaneras L’Opera er en helt unik blanding af nogle af Italiens mest populære druer: Sangiovese, Primitivo og Nero d’Avola. Blandingen giver lige præcis den varme, blødhed og sødme, som har fået både anmeldere og vinnydere helt op at ringe. For hold da op, det virker!

Smagen er helt uden skarpe kanter og kan bedst beskrives som fuldmodne brombær og Amarena-kirsebær, der har inviteret mørk chokolade til fest. Der er virkelig gang i glasset, og der er koncentration, velsmag og sødme for hver en krone – og mere til.

Om Vinen “Barbanera L Opera 2019”

L’Opera er sammensat af tre af italiens bedste druer: Sangiovese fra Toscana, Primitivo fra Puglia og Nero d’Avola fra Sicilien. Formålet med denne usædvanlige blanding er at opnå en rund og blød vin med både intensitet og elegance.

Barbanera har udelukkende ladet L’Opera lagre på stålfade, for egelagring har ganske enkelt ikke været nødvendigt. Der er så god modenhed og sødme i druerne, at vinen ikke trænger yderligere afrunding fra egen. Anbefales til de fleste kødretter. Pastaretter, risotto. Superlækker som meditationsvin.

Om Vingården

Barbanera har produceret vin i det sydlige Toscana siden 1938. Den lille familievirksomhed har de sidste 5-10 år haft vokseværk, da deres vine har et unikt forhold mellem koncentration, frugt, sødme og pris.De kølige lande er blevet et vigtigt marked for Barbanera, da vi i det kolde Nord efterspørger vin med varme og sødme.

En stil Barbanera excellerer bedre end nogen anden.Hos Barbanera føler man sig ikke bundet af traditioner i kampen for at opnå den optimale smag. Derfor bliver der eksperimenteret både på marken og i vinkælderen for at sammensætte de bedst mulige vine overhovedet. L’Opera er resultatet af det arbejde, og har de sidste 2 år taget anmelderne med storm.

FAKTA

Druer Sangiovese, Primitivo, Nero d’Avola.
Vingård Barbanera
Område Toscana, Puglia og Sicilien
Land Italien
Årgang 2019
Alkohol 13%
Drikkes bedst Nu og 4 år frem